Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

....Με χαμόγελο....


Κάθομαι στη βεράντα ,το αεράκι αρχίζει και γίνεται έντονο , ο ουρανός σκοτεινιάζει ,η ώρα της χαλάρωσης και του διαβάσματος δίνει την σειρά της στην ώρα της προετοιμασίας για την βδομάδα που ξεκινά.
Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο με καλό καιρό τέλειωσε ,η τηλεόραση μας προετοιμάζει για την αλλαγή του καιρού ο οποίος απο αύριο θα μας δείξει την άλλη του πλευρά ,βροχές και πτώση της θερμοκρασίας τα κύρια χαρακτηριστικά του .
Όμως τα γεγονότα που θα ξεκινήσουν αυτή τη βδομάδα θα την χαρακτηρίσουν "θερμή" γιατί έχουμε την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, του eurobasket και της σχολικής χρονιάς.
Τα νεύρα μας θα δοκιμαστούν για μιά ακόμη φορά ακούγοντας όλους αυτούς στα παράθυρα που βγαίνουν και λένε λόγια μεγάλα και κούφια , μήπως κάποιος θα έπρεπε να τους πεί πως " Η σιωπή πολλές φορές λέει βαριές κουβέντες " και ίσως αυτή θα πρέπει να είναι η στάση μας προς όλους όσους μας κοροιδεύουν.
Το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στην εθνική μπάσκετ που θα προσπαθήσει για το καλύτερο κι ελπίζουμε να τα καταφέρει για μια ακόμη φορά.
Επίσης πολλά "πρωτάκια" και οι γονείς τους ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα αρχή στη ζωή τους και άλλα μεγαλύτερα παιδιά θα ξεκινήσουν για να φτάσουν στο τέλος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με στόχο και όραμα την ένταξη τους στη τριτοβάθμια.
Με χαμόγελο και καλή διάθεση ας υποδεχθούμε τον φθινοπωρινό (μελαγχολικό) καιρό και τα νέα ξεκινήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου