Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

...ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΟΧΗΣ.....


Μία νέα επόχη ξεκίνησε....το φθινόπωρο έκανε την εμφάνιση του... ευτυχώς εκτός από μερικές ώρες βροχής τα καιρικά φαινόμενα σταμάτησαν και συνεχίζει ο καλός καιρός που μας επιτρέπει ακόμη να κάνουμε βόλτες για καφεδάκι στις κοντινές παραλίες και να μας χαιδεύει ευχάριστα το καλοκαιρινό αεράκι που φυσά....
Παράλληλα όμως προσπαθούμε να μπούμε και στο κλίμα της εποχής που απαιτεί μια προετοιμασία για τη νέα περίοδο που ξεκινά...φθινόπωρο-χειμώνα...και τις υποχρεώσεις που έρχονται....
Σε μια τέτοια φάση ξεκίνησα να διαβάζω κάποιες προβλέψεις που μου είπαν πως πρέπει να προσέξω.......και σκέφτηκα να τις μοιραστώ μαζί σας (μη σας αφήσω στο σκοτάδι)
Aστρολογικά λοιπόν λένε πως ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας δύσκολος μήνας ,
η δυσαρμονική όψη Ερμή -Άρη και η Πανσέληνος στις 4/9 προκαλούν μια εριστική διάθεση που πρέπει να προσέξουμε,
επίσης η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες (δεν είδα κάτι καλύτερο στην ορθή πορεία του),
η αντίθεση Αφροδίτης - Δία προκαλεί συναισθηματικές εξάρσεις (δεν θα αντέξω άλλες...)
και η αντίθεση Ερμή- Ουρανού θα φέρει άγχη και ανησυχίες (λες και δεν είχα και πριν),αυτά ολοκληρώνουν τις όψεις που πρέπει να προσέξουμε (τον τρόπο δεν ξέρω....).

Εγώ ήδη ψυχολογικά .....είμαι μέσα στη μελαγχολία...γιατί φεύγει το καλοκαιράκι , η μέρα αρχίζει να μικραίνει και σκέφτομαι πως ο καιρός θα γίνεται όλο και πιο σκοτεινός , συναισθηματικά..... βρίσκομαι σε μια κατάσταση επανάσταση ...δεν ξέρω τι θέλω....τι πρέπει....τι νιώθω ....τι φοβάμαι....ένα μπερδεμένο κουβάρι που προσπαθώ να βρώ την άκρη του.... επίσης γεμάτη άγχος και ανησυχία για καταστάσεις και γεγονότα της καθημερινότητας που θα γίνουν ακόμη πιο έντονα όταν αρχίσει η σχολική χρονιά (ο γιος μου πάει τρίτη λυκείου =πανελλήνιες).

Αυτό λοιπόν που ψάχνω δεν είναι να μάθω τις δυσκολίες που έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν αλλά να μπορέσω να βρώ τον τρόπο να τις χειριστώ έτσι ώστε να τις ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται και με το μικρότερο ψυχολογικό και συναισθηματικό κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου