Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ 13


Μια νέα βδομάδα ξεκίνησε ,όχι και τόσο καλά... κάποιο γεγονός στο δρόμο της επιστροφής μου χάλασε την διάθεση και μου έφερε μεγάλη αναστάτωση ,ευτυχώς εκ του αποτελέσματος δεν ήταν κάτι το δυσάρεστο.

Μετά από αυτό , σκέφτηκα πως αν αυτό γινόταν αύριο που είναι ΤΡΙΤΗ και 13 θα έλεγα πως φταίει η ημέρα ...γιατί οι προλήψεις για την κακότυχη αυτή μέρα (όπως μας έχουν πείσει να την θεωρούμε) δεν πιστεύω πως αφήνουν κανέναν αδιάφορο κι ίσως κι αυτοί που δεν τα πιστεύουν, αν κάτι δεν πάει καλά σίγουρα θα το σκεφτούν λίγο... έστω κι αν δεν αποδώσουν σ' αυτό την αιτία.

Ας δούμε λίγο από που προέρχονται αυτές οι δεισιδαιμονίες.... η ΤΡΙΤΗ είναι δυσοίωνη γιατί ήταν η ημέρα που αλώθηκε η Κωνσταντινούπολη από τον Μωάμεθ τον Β τον Πορθητή (ΤΡΙΤΗ 29-5-1453)

Ο αριθμός 13 θεωρείτε γρουσούζικος σχεδόν σε όλους τους λαούς οι προλήψεις δημιουργήθηκαν με την ανακάλυψη του δωδεκαδικού συστήματος σύμφωνα με το οποίο το 12 είναι ο τέλειος αριθμός ....Δώδεκα Θεοί του Ολύμπου
Δώδεκα μαθητές και οι Ιούδας ο 13ος
επίσης στις κάρτες ΤΑΡΟ η κάρτα 13η έχει την φιγούρα του θανάτου και στο 13κεφάλαιο της Αποκάλυψης αναφέρεται στο θηρίο και τον Αντίχριστο...

Ελπίζω αύριο να έχουμε μια ευχάριστη μέρα ...η σκέψη μας να είναι θετική... ξέρουμε πως η σκέψη μας προκαλεί αυτά που μας συμβαίνουν ...ας ξεκινήσουμε λοιπόν από σήμερα να σκεφτόμαστε ευχάριστες καταστάσεις για να ξορκίσουμε όλες τις προλήψεις και όλα θα πάνε καλά....(για καλό και κακό πάρτε κι ένα φυλακτό μαζί σας....έλα πλάκα κάνω)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου