Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...........


Το καλοκαίρι οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί ,οι ευκαιρίες για αποδράσεις μικρές ή μεγάλες γίνονται περισσότερες. Η διάθεση μας χαλαρή και ευχάριστη ,χωρίς να ξεχνάμε τα προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε, λέμε πιο εύκολα το " Έλα μωρέ ,δεν πειράζει ......"


Μιά βόλτα το βραδάκι ,η μυρωδιά από τους μεζέδες και το ουζάκι ,είναι τα καλύτερα ηρεμιστικά . Ακόμη και στη δουλειά οι ρυθμοί γίνονται λίγο πιο χαλαροί..... οι άδειες έχουν ξεκινήσει και οι περισσότερες συζητήσεις είναι γύρω απο τις διακοπές.... η προσμονή της ημέρας που θα φύγουμε για να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ώστε να αντέξουμε το δύσκολο χειμώνα που μας περιμένει ,έχει γίνει βασική μας σκέψη.
Μοιάζουμε με τους φαντάρους που μετράνε τις ημέρες για να πάρουν το απολυτήριο τους....δέκα και σήμερα......στην δική μου περίπτωση.......
Έτσι και η συχνότητα των αναρτήσεων μου ,είναι στους ίδιους χαλαρούς ρυθμούς στην προσπάθεια μου να ηρεμήσω απο τις ατελείωτες σκέψεις που συνεχώς γεμίζουν το μυαλό μου.


Εύχομαι σε όλους μας ,Καλό καλοκαίρι , να περάσουμε καλά ,να είναι όλα όπως τα σχεδιάζουμε ,να ξεφύγουμε από την μιζέρια και τη γκρίνια που μας δημιουργούν με τις αποφάσεις τους οι ισχυροί αυτής της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου